REMMLER VOITTOON AIKUISCUPIN ESTEILLÄ

19.11.2013

Aikuiscupin palkintojenjako koulukisan jälkeen, kuva Mia Maukonen
Aikuiscupin palkintojenjako koulukisan jälkeen, kuva Mia Maukonen
Miili Holmström ja Aktian Oliver vauhdissa esteillä, kuva Erica Hellman
Miili Holmström ja Aktian Oliver vauhdissa esteillä, kuva Erica Hellman

Elina Remmler ratsasti Aikuiscupin esteosuuden voittoon, kokonaiscupin nappasi nimiinsä Sari Sandberg.

Sunnuntaina 17.11. Suursuolla ratsastettiin Aikuiscupin esteosuus 60-80 cm esteillä. Luokkavoittoon ratsasti Elina Remmler (Hessin Vappu) toisen vaiheen ajalla 34,12. Toiseksi, vain reilun sekunnin erolla voittajaan, ajalla 35,82, sijoittui Miili Holmström (Aktian Oliver). Luokan kolmas, ajalla 36,07 oli Jeannette Österling (Vuko vd Mullegracht). Samoila estekorkeuksilla ratsastettiin myös junioreille avoin luokka, jonka voiton vei Felicia Österling (Maisy) toisen vaiheen ajalla 33,13.

Yhteistuloksissa, kun lasketaan myös kouluratsastuskilpailun pisteet, voitti tämän vuoden Aikuiscupin Sari Sandberg. Toiseksi sijoittui Karin Sjödahl-Pulkkinen ja kolmanneksi Camilla Nyqvist. Virallinen palkintojenjakoseremonia on luvassa Hankoniemen ratsastajien joulujuhlassa 14.12.

 

Aikuisten ratsastusharrastuksesta on viimeisen kymmenen vuoden aikana tullut entistä suositumpaa niin meillä kuin muuallakin Suomessa, kertoo ratsastuksenopettaja Mia Maukonen. Aikuisten motiivit harrastamiseen on usein elämänrytmin tasapainottamiseen ja luonnonläheisyyteen liittyviä - hevonen elää hetkessä ja houkuttelee samalla ihmisen mukanaan tilanteeseen, jossa arjen kiireet unohtuvat ihan väkisin, Maukonen taustoittaa. Harrastus yhdistää myös monia perheitä, meillä moni aikuinen harrastaa yhdessä lastensa kanssa, Maukonen lisää.

 

Kaikki tulokset tästä