Ratsastajien hyvä kisavire jatkui Hyvinkäällä

19.11.2018

Pinja Varsanpää ja Quintessa V sekä Emilia Hellman ja Gouvernante van de Donkhoeve
Pinja Varsanpää ja Quintessa V sekä Emilia Hellman ja Gouvernante van de Donkhoeve
Ulrika Hämäläinen ja Prinzessin Palila
Ulrika Hämäläinen ja Prinzessin Palila

Sama kolmikko, Pinja Varsanpää, Emilia Hellman ja Ulrika Hämäläinen, joka teki hyviä tuloksia Ypäjän esteratsastuskisoissa viikkoa aiemmin jatkoi hyvin tuloksin myös viime sunnuntaina Hyvinkäällä Stable Novan 1-tason esteratsastuskilpailuissa.

90 cm:n luokassa toiselle sijalle ratsasti Pinja Varsanpää Secret Diamond Zareefalla ja heti perään kolmanneksi ratsasti Emilia Hellman Gouvernante van de Donkhoevella. Luokassa oli mukana 32 ratsukkoa ja voittoon ratsasti Kauniaisten Ratsastajien Patricia Ivanitzky.

100 cm:n luokassa nähtiin kaikki kolme Hankoniemen Ratsastajien ratsukkoa palkintojenjaossa, Ulrika Hämäläinen selvitti uusinta esteet nopeimmalla ajalla Prizessin Palilalla ja sai pokata ykkös palkinnon, Emilia Hellman ratsasti jälleen kolmannelle sijalle ja Pinja Varsanpää Quintessalla täydensi sijoittumalla viidenneksi.Tässä luokassa oli kaikkiaan 26 ratsukkoa mukana.

Seuraavat kisat kaikilla kolmella ratsastajalla on kahden viikon kuluttua Järvenpäässä Ratsastuskeskus Ainossa ja sen jälkeen alkaakin tämä kausi olla esteratsastuskilpailujen osalta paketissa.