Ratsastuksenopettaja Mia Maukonen

 

Olen aloittanut ratsastusharrastukseni 1979 Hangossa eli olen niin sanotusti oman tallin kasvatti.

Olin -87 töissä Nurmijärven ratsastuskoululla, josta tulin takaisin Hankoon 1988 töihin Hankoniemen Ratsastajien tallille.

Valmistuin Ypäjän hevosopistosta ratsastuksenohjaajaksi 1990 ja  ratsastuksenopettajaksi 1999.

Valmennan myös eri tasoisia ratsukoita. 2010 kävin SRL:n valmentajakoulutuksen ja valmistuin I tason ratsastusvalmentajaksi ja 2012 valmistuin esteratsastuksen II tason lajivalmentajaksi.

Sain myös upean kunnianosoituksen kun Suomen Ratsastajainliitto nimesi minut 2009 vuoden ratsastuksenopettajaksi.

Vuosina 2012-2013 olin mukana Suomen Ratsastajainliiton esteratsastuskomiteassa ja sitä kautta mukana työryhmässä joka suunnitteli ja valmisteli uutta kilpailujärjestelmää.

Kilpailun järjestäminen on kuulunut "harrastuksiini" aina. Olen mukana kotikisojen järjestelyissä sekä olen ollut alusta asti SeaHorse Weekin kilpailunjohtajana, paria välivuotta lukuunottamatta. Minulla on myös Estetuomari, Taitotuomari, Stewardi sekä C-ratamestarioikeudet. 

Itse olen omistanut muutaman hevosen vuosien varrella. Tällä hetkellä omistuksessani on  FWB tamma Weston Joychild "Skidi". Perheeseeni kuuluu myös tyttäret Erica ja Emilia sekä koira Ansa.

Tallityöntekijä Satu Kemppainen

Olen Satu Kemppainen, työskentelen Hankoniemen Ratsastajien tallilla vakituisena tallityöntekijänä. Tätä työtä olen tehnyt vuodesta 2005 lähtien, sitä ennen pyörin täällä tallilla hoitaen muuten hevosia ja ratsastaen. Koulutukseltani olen markkinointi-merkonomi, eläinten ja tallinhoitotyö on tullut kokemuksen ja kurssien kautta.

Työpäivääni kuuluu kaikki tallinpitoon liittyvät työt, kuten esimerkiksi hevosten ruokkiminen, tarhaaminen, karsinoiden siivous.

Perheeseeni kuuluu mies sekä tyttäret  Johanna (synt. -91),  joka valmistui Ypäjällä hevosenhoitajaksi ja on tällä hetkellä tallilla töissä kanssani. Toinen tyttäreni on Julia (synt. -96). Eläinlaumaamme taas kuuluu saksanpaimenkoirauros Brädi, sekarotuinen Aapo, kissat Tico ja Cindy, sekä hevonen Rubina. Eli aikalailla eläinten parissa elämä ja päivät kuluvat =)

Tallityöntekijä Johanna Kemppainen

 

Hei! Olen Johanna Kemppainen, tutummin Jonsku. 26 vuotias hankolainen joka on toiminut hevosalalla jo useamman vuoden.

Koulutukseltani olen hevosenhoitaja, valmistuin Ypäjän hevosopistolta keväällä 2011. Minut löytää tallilta arki-aamuisin ja usein myös viikonloppuna. Perheeseen kuuluu Aapo-koira joka on usein mukana tallilla ja tallisa löytyy Rubina tamma.